Moja bela pvc vrata so zelo zanimiva za razne pozdrave živali

Zelo sem zadovoljna s tem, da sem se odločila za pvc vrata, saj mi nudijo vse, kar potrebujem. Bi si pa morda lahko omislila kakšno drugo barvo, če bi vedela, da bom moj živalski vrt izjemno navdušen nad njimi in me bo vedno znova presenetilo kaj novega.

Imam dva mucka, ki sta delno zunaj in delno notri. Poleg teh kosmatincev pa imam še psa, ki je tudi pogosto spuščen sam na vrtu, saj imamo okoli hiše ograjo in ne more nikamor drugam sam. In ker sem jih navadila, da ko zaslišim, da na pvc vrata trkajo, kakšne tačke, pridem odpret, je to sedaj njihov signal tako iz notranje kakor zunanje strani vrat. In kaj to pomeni? Nič drugega kakor veliko odtisov tačk, ki jih moram tedensko čistiti, če imam pa srečo, pa dobim še kakšen bolj intenziven pečat z dodatkom blata.

Sicer je to kar normalno, da se pojavljajo takšni odtisi na vratih. Morda bi bilo bolje, da bi kupila kakšna temnejša pvc vrata in bi tako imela manj težav z odtisi.

Poleg odtisov tačk pa me zna pričakati se, kakšno nenavadno presenečenje. Očitno so pvc vrata odlična za polže, da se lahko razgibavajo po njih. Zadnjič sem prišla domov in na njih je veselo prehajalo dimenzije kar nekaj polžev. Seveda so bili zelo radodarni in pustili svoje sledi. In tako sem morala predčasno čistiti vrata. 

Najbolj čudno presenečenje, ki so ga moja pvc vrata doživela pa so zagotovo ptičji kakci. Še danes ne vem, kako so pristali tam in kako je tisti ptič kjerkoli stal, da je lahko tako popackal moja vrata. Lahko se je le obesil na steno, ki je rahlo reliefna, pa še to ne vem, kako, da je tam obstal. Ampak recimo, da si to razlagam kot srečo, ker se kaj takega zgodi tako redko, da je skoraj nemogoče. Tako, da lahko od takrat naprej govorim, da so moja pvc vrata srečna vrata.