Nakup nepremičnin in oddaja le teh, ne more biti slaba odločitev

Imel sem priložnost, da sem dobil delo na nepremičninski agenciji. Takrat se je meni življenje obrnilo na glavo, kajti še kako hitro sem spoznal, kako je lahko nakup nepremičnin najboljša odločitev, da prideš do denarja. Je težko kupiti nepremičnino, posebej prvo, a če si dovolj iznajdljiv, potem veš, da je to dober zaslužek. 

Sodelavec je vozil dober avto, vedno je bil urejen do popolnosti, njegova žena je bila lepa, urejena po novejši modi, seveda na začetku človek samo opazuje, kasneje pa sem kar hitro spoznal, da je ravno nakup nepremičnin lahko rešitev za brezskrbno življenje. Kar hitro sem se zaklepetal z sodelavcem, ki mi je povedal točno to, da si je z to službo uredil sanjsko življenje in da ne bi nikoli zamenjal za drugo. Povedal mi je, da je tudi sam začel čisto enako kot jaz, da ni imel ničesar in da ga je nakup nepremičnin rešilo. Nisem razumel, kako začneš, kajti na začetku nimaš denarja in ne moreš si privoščiti nakup nepremičnin, če nimaš denarja. Povedal mi je, da se je v prvo zadolžil do konca, ko pa je prišel do prvega stanovanja in ga kasneje prodal po višji ceni, pa  sej vse začelo odpirati. Danes je lastnik 4 stanovanj in jih oddaja. Povedal je, da bi danes lahko nehal delati, ker ima dovolj mesečnih prihodkov.

Bil je res dober človek in bil pripravljen pomagati tudi meni. Začel sem delati vsak dan od jutra do večera, ni mi bilo lahko, nakup nepremičnin se mi je zdelo nemogoče, pa je čez 2 leti prišel čas, da sem res kupil svojo prvo nepremičnino, potem pa so se vrata začela odpirati. Danes je moje življenje nakup nepremičnin, še kar sem v tem poslu, ker ko enkrat obvladaš, greš težko stran.