Gradbeni oder je pri sami gradnji res zelo pomemben

Ko sva se s fantom odločila, da bova gradila svojo hišo, je bilo zelo veliko stvari, na katere nisva pomislila. Ravno, zato sva se odločila, da bova pred samo gradnjo zelo dobro povprašala prijatelje in znance, ki so že gradili, da nama seveda povejo čim več informacij. Šla sva do tistih, ki so zgradili hišo pred kratkim. Vsaj tako sva vedela, da bova dobila najnovejše podatke.

Prijatelji so nama veliko stvari povedali, hkrati pa so nama povedali tudi za opremo, za katero res ne smeva pozabiti. Na opremo niti nisva toliko razmišljala, zato nisva točno vedela, kaj so mislili. In potem se začeli seveda naštevati. Glavna oprema je bil definitivno gradbeni oder. Gradbeni oder je nekaj na kar sama nikoli ne bi pomislila a če dobro pogledamo, so na čisto vsaki novi hiši, tudi gradbeni odri, še posebej ko se ta hiša zida. Gradbeni oder je seveda tam zato, da lahko pridemo do čisto vsakega dela hiše in pa da je sama gradnja lahko varna.

Varnost je definitivno na prvem mestu in tega se midva res zelo dobro zavedava. Vedela sva, da bova morala res dobro poskrbeti za to, če bova želela vse skupaj narediti sama. Seveda sva tudi določene prijatelje vprašala, če bi bili pripravljeni pomagati in bila sva zelo vesela na odziv, ki sva ga dobila. Prva stvar je bila seveda ta, da sva kupila gradbene odre, saj sva vedela, da bo gradbeni oder ključnega pomena pri tej gradnji.

Gradbeni oder je pri sami gradnji res zelo pomemben

Vsi, ki so prišli, so seveda prinesli tudi stvari, na katere midva ne bi pomislila. In tako smo se lahko lotili dela. Samo delo je potekalo res zelo lepo in brez kakršnihkoli problemov in na to sva s fantom res zelo ponosna, saj sva vedela, da bova lahko naredila neko varno okolje za gradnjo. Čeprav smo še vedno v postopku gradnje, je seveda zelo pomembno, da ta tempo držimo naprej.